Hozzávalók:
25dkg tönkölybúza liszt
10dkg dió-darálva
10g sütőpor
1tk fahéj
1tk gyömbér
1tk szerecsen dió
1tk kardamon
10dkg cukor
1dl olaj
15dkg mascarpone
2db tojás
Elkészítés:
-A lisztet, sütőport, diót, és az őrölt fűszereket összevegyítettem.
-A tojást habosra kevertem cukorral, olajjal és a mascarponével, hozzáadtam a lisztes - fűszeres keveréket, alaposan összeforgattam.
-17 cm-es fenyőfa formába öntöttem.
-Ebből az adagból 2db fenyőfa készült.
-180°C-ra előmelegített sütőben kb 40 perc alatt megsült.
Ünnepek előtt elkészíthető néhány napig süteményes dobozban eltartható.
eszközök sütéshez főzéshez
-180°C-ra előmelegített sütőben kb 40 perc alatt megsült.
Ünnepek előtt elkészíthető néhány napig süteményes dobozban eltartható.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiF5rSuQxP-6rYQC8cmNTWGVllcen5OhDpA6FFgK5dKo4-qUTKJOxnZhWOL3WPZ3l0ISgrgOhXiCesrXESZZ8ZI5NbE24mmg9aT7SRQD75XFUkeZSU_j0-8haf8g3PSiofIoXpq8-6XkzI/s320/SutniFozni+logo+01-2.jpg)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése