2016. 12. 30.

Fetás pogácsa



Hozzávalók:


35dkg    tönkölybúza liszt világos
30dkg    feta sajt
17dkg    vaj
12g        sütőpor
2tk         majoránna
1db        tojás


tetejére 
1db        tojás lekenésre
              majoránna szórásra



Elkészítés:

-A lisztet, sütőport, összetört feta sajtot, fűszert, puha vajat és a tojást tésztává gyúrtam.
-Lisztezett munkalapon kb 2 cm vastagra nyújtottam, majd  4,5 cm-es pogácsakiszúróval kiszúrtam. 
-Sütőpapíros sütőlapra rakosgattam, felvert tojással lekentem fűszerrel megszórtam.
-180°C-ra előmelegített sütőben kb  15 perc alatt megsült.

Pogácsakiszúrók a www.sutnifozni.hu konyhafelszerelési webshopban






Nincsenek megjegyzések: