Eszközök Sütéshez Főzéshez

2016. 12. 14.

Almás diós ostya szelet



Hozzávalók:

10dkg       ostya lap
1kg           alma-reszelve
13dkg       dió-darálva
2dkg         DW1:4 negyedannyi cukorhelyettesítő   
                    (vagy 8dkg cukor)
1/2db        zöld citrom leve
2db           narancs leve
7dkg         étcsokoládé



Elkészítés:

-Az almát megpároltam, majd belekevertem a  darált diót, cukorhelyettesítőt, citrom/narancs levet, olvasztott csokoládét.
-Összekevertem.
-Miután kihűlt az ostyalapok közé egyenletesen elosztottam.
-Folpackba tekertem, kevés súlyt tettem a tetejére, néhány órára hidegre tettem, majd szeleteltem.

 Tálaláshoz süteményes tála a www.sutnifozni.hu konyhafelszereléstől

Nincsenek megjegyzések: