Hozzávalók:
20dkg zabpehely
20dkg tönkölybúza liszt
12dkg cukor
20dkg vaj
6g sütőpor
10dkg vörös áfonya
10dkg dió
15dkg alma-reszelve
1tk fahéj
1tk szerecsendió
1tk kardamon
Elkészítés:
-A cukrot a vajjal habosra kevertem, majd a tojásokat egyenként hozzáadtam.
-Lisztben elkevertem a száraz hozzávalókat, fűszereket is, hozzáadtam a vajas masszához, majd a legvégén az almát is.
-Kicsit még összeforgattam.
-Néhány órára hűtőszekrényben pihentettem, sütőpapírral leterített sütőlapra kis halmokat rakosgattam.
-180°C-ra előmelegített sütőlapon kb 15 per alatt megsült.
Sütéshez főzéshez eszközökben partnerem a www.sutnifozni.hu konyhafelszerelési webshop
Sütéshez főzéshez eszközökben partnerem a www.sutnifozni.hu konyhafelszerelési webshop
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése