Gluténmentes citromos keksz.
Hozzávalók:
25dkg kukorica liszt
10dkg Schar Mix Patisserie
6dkg kókusz liszt
2db citrom héja-reszelve
2db citrom leve
2db citrom héja-reszelve
2db citrom leve
10dkg vaj
13dkg cukor
1db tojás
lekvár ízlés szerint
Elkészítés:
-A liszteket összekevertem a cukorral, citrom héjjal majd elmorzsoltam benne a hideg vajat, tojással, citrom levével tésztává formáztam.
-Fél órát hűtőszekrényben pihent, majd enyhén lisztezett deszkán kinyújtottam kiszúróval kiszúrtam.
-180°C-ra előmelegített sütőlapon kb 10 perc alatt megsült.
-Miután kihűlt, néhány darabot lekvárral összeragasztottam.
-180°C-ra előmelegített sütőlapon kb 10 perc alatt megsült.
-Miután kihűlt, néhány darabot lekvárral összeragasztottam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése