Hozzávalók:
a sajtos krémhez
8db kolbászos sajt-háromszögletű
5dkg vaj
1tk paprikakrém
a túrós krémhez
25dkg juhtúró
2ek tejföl
8dkg gyulai kolbász-apróra vágva
8szelet sonka-gépsonka jellegű
8szelet sajt-félkemény jellegű
Elkészítés:
A sajtos krémhez a hozzávalókat összedolgoztam.
Egy másik tálban a túrós krémet is összeállítottam.
Munkalapra alufóliát terítettem.
A felém eső oldalára kettő sorban ráfektettem a sonkaszeleteket, majd a sajtszeleteket a sonka mögé rakosgattam szintén kettő sorban.
A sonkára kentem a sajtos, a sajtszeletekre a túrós krémet.
Az alufólia segítségével feltekertem, éjszakára hűtőszekrényben áthűlt. Másnap sajtkéssel szeleteltem.
Tálalható grissinivel, bagettel, salátával.
kések a konyhában
A sonkára kentem a sajtos, a sajtszeletekre a túrós krémet.
Az alufólia segítségével feltekertem, éjszakára hűtőszekrényben áthűlt. Másnap sajtkéssel szeleteltem.
Tálalható grissinivel, bagettel, salátával.
kések a konyhában
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése