Hozzávalók:
35dkg nektarin
35dkg szeder
43dkg sűrített tej-3 tubus
6dl habtejszín
1db vaníliarúd-kikapart magjai
Elkészítés:
A nektarint a KombiSéfben felaprítottam, pépesre-darabosra-levesre.
A szedret szintén.
A habtejszínt a sűrített tejjel és a kikapart vanília magokkal habbá vertem.
A tejszínes tej harmadát a nektarinhoz kevertem, a másik harmadát a szederhez, alaposan összeforgattam.
Tupperware DesszertesGyűrűbe öntöttem a szedres keveréket, és fagyasztóba tettem 2,5 órára. Ráöntöttem a tejszínes tejet, visszaraktam a fagyasztóba majd 2,5 óra múlva a nektarinos krémet.
Éjszakára a fagyasztóban maradt.
Tálaláskor felszeleteltem, a maradék Hópelyhes szettekben, fagyasztóban néhány napig még eltartható.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése