Hozzávalók:
a kosárkához:1csg réteslap
5dkg vaj olvasztva
a töltelékhez:
1db vaníliás pudingpor-főzhető
4dl tej
7dkg cukor
5dkg vaj
5dkg kókuszreszelék
15dkg vadcseresznye
Elkészítés:
A kosarakhoz a réteslapokat 10x10 cm-es lapokra vágtam, zsiradékkal kikent muffin formába rétegeztem minden lapot megkenve. Kicsit eligazgattam a kosarakat, a forma oldalára.
200°C-ra előmelegített sütőben 5 perc alatt kicsit világosbarnára sütöttem.
A krémhez 1dl tejben csomómentesre kevertem a pudingot, a maradék tejet felforraltam. A forró tejhez kevertem a pudingot és a cukrot, besűrítettem. A vajat a még meleg pudinghoz kevertem majd kicsit tovább hűtve belekerült a kókuszreszelék is. Nagyon langyos állapotban betöltöttem a kosárkákba majd rákerült a vadcseresznye is.
sütőformák
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése