Hozzávalók:
40dkg tönköly liszt világos
12dkg cukor
10dkg pisztácia-durvára vágva
20dkg vaj
1db tojás sárgája
1db citrom héja-reszelve
1db citrom leve
összeállításhoz áfonya lekvár
Elkészítés:
-A lisztet elmorzsoltam a vajjal, hozzáadtam a cukrot és a durvára vágott pisztáciát, reszelt citrom héjat.
-Tojás sárga és a citrom levével összeállítottam a tésztát.
-Kb 1 órát hidegen pihent.
-Vékonyra nyújtottam, cserélhető betétes szív kiszúróval kiszúrtam.
-170°C-ra előmelegített sütőben kb 10-12 perc alatt megsült.
Miután kihűlt áfonya lekvárral összeragasztottam.
Sütéshez főzéshez eszközökben partnerem a sutnifozni konyhafelszerelési webshop
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése