Hozzávalók:
30dkg tönköly liszt világos
13dkg cukor
16dkg vaj
2tk vanília aroma
2db tojássárga
lekvár ízlés szerint
Elkészítés:
-A lisztben elkevert cukorral elmorzsoltam a vajat, majd a többi hozzávalóval tésztává formáztam.
-Egy órát hidegen pihentettem zárt tálban.
-Munkalapon vékonyra nyújtottam fenyőfa kiszúróval kiszúrtam.
-Minden másodikat kicsi kerek kiszúróval is kilyukasztottam.
-Sütőpapírral leterített sütőlapon, 180°C-ra előmelegített sütőben kb 12 perc alatt megsült.
-Miután kihűlt lekvárral összeragasztottam.
-Fém dobozokban több napig eltartható.
Sütéshez főzéshez eszközökben partnerem a www.sutnifozni.hu Konyhafelszerelési webshop
-Fém dobozokban több napig eltartható.
Sütéshez főzéshez eszközökben partnerem a www.sutnifozni.hu Konyhafelszerelési webshop
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése