Hozzávalók:
3x5dl tej
3x4dkg búzadara
3x2,5dkg DW 1:4 negyedannyi cukorhelyettesítő
(vagy 3x10dkg cukor)
40g vaníliás puding por
40g epres puding por
40g csokoládés puding por
kókuszreszelék forgatáshoz
Elkészítés:
-Kimértem 5dl tejet, amiből egy kevésben csomómenetesre kevertem a vaníliás pudingot, darát, cukorhelyettesítőt.
-A maradék tejet hozzáöntve tűzhelyen besűrítettem.
-Egy 28x32 cm-es tepsit sütőpapírral kibéleltem, beleöntöttem az elkészült vaníliás pudingot.
-Majd az epres elkészítése következett, amit a vaníliásra öntöttem.
-Végül a csokoládés került a tetejére.
-Éjszaka hűtőszekrényben áthűlt.
-Kifordítottam egy munkalapra, lehúztam róla a sütőpapírt, kockára vágtam, kókuszreszelékben megforgattam.
Sütéshez főzéshez eszközökben partnerem a www.sutnifozni.hu konyhafelszerelés
Sütéshez főzéshez eszközökben partnerem a www.sutnifozni.hu konyhafelszerelés
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése