Hozzávalók:
15dkg saláta mix
1db gránátalma
2db alma
5dkg dió
2ek olívaolaj
2ek méz
1db citrom leve
Előkészítés:
A gránátalmát félbevágtam majd a héj alatti magokat teáskanállal kikapartam. A közben kifolyt levét leszűrtem a magoktól.Az almán átnyomtam az almaosztót, segítségével cikkekre vágtam eltávolítva a magházat, majd az alma cikkeket felkockáztam.
A diót durvára aprítottam Magas Turbó Aprítóval, majd száraz serpenyőben megpirítottam.
Egy edényben megolvasztottam a mézet, hozzáadtam az olívaolajat, citrom levet és a gránátalma levét
Elkészítés:
Üveg tálkába rétegeztem a saláta mixet, a felkockázott almát.
Rászórtam a diót és a gránátalma magokat, majd ráöntöttem a mézes-olívaolajos-citrom leves-gránátalma leves dresszinget.
almaosztó, üvegtálka, magas turbó aprító
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése