Hozzávalók:
a tésztához
7,5dkg DW sütemény liszt
7,5dkg tönköly liszt világos
7,5dkg dió-darálva
4dkg DW 1:4 negyedannyi cukorhelyettesítő
(vagy 16 dkg cukor)
4db tojás
6g sütőpor
a krémhez
2csg házi krémes krémpor
1,9l tej
6db kivi-nagyobb
-A tésztához tojást a cukorhelyettesítővel összekevertem majd hozzáadtam a diós lisztes, sütőporos keveréket.
-Sütőpapírral bélelt 25x25 cm-es tepsibe simítottam, 180°C-ra előmelegített sütőben kb 25 perc alatt megsült.
-Miután kihűlt, rákerült a krém fele, a darabolt kivi és a maradék krém.
-Néhány óra hűtést igényelt.
-Krémhez a krémes krémport összekevertem a hideg tejjel és már kenhető is volt a diós alapra.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése